Hengelo +31 74 2501950     Brussel +32 2808 5497       Email: info@carolinecosmetics.com

CeeCee Skin Care

Zoals je hebt kunnen lezen in onze mailing zijn we ontzettend trots dat we CeeCee Skin hebben mogen introduceren.

Met CeeCee SkinCare leveren we een complete lijn gezichtsverzorging voor thuis met professionele, intensief verzorgende producten voor elk huidtype.
Exclusief voor de Nederlands/Belgische markt.

 

 

Veelzijdig, op basis van hoogwaardige natuurlijke actieve ingrediënten. Volledig afgestemd op de vertrouwde Farmona salonproducten.
Voor elk huidtype is er een gezichtscrème welke voldoet aan de specifieke behoeften van de huid. Daarnaast is er een liftend en een hydraterend serum.

CeeCee SkinCare biedt :

  • Ultieme luxe met een moderne verpakking van eigen bodem.
  • Slimme pompflacons staan garant voor hygiëne en lange houdbaarheid
  • Luxe cadeau verpakkingen
  • Exclusieve verkoop via de aangesloten salons

Omdat de producten van CeeCee SkinCare volledig afgestemd zijn op de professionele huidverbeterende salonproducten van Farmona combineren wij op deze manier de vertrouwde Farmona Salonproducten met nieuwe gezichtsverzorgende producten voor thuisgebruik.

 

Waarom CeeCee Skin Care ?

Al jaren staan we met de Farmona producten op de bekende vakbeurzen en daar kregen we steeds vaker de vraag naar hygiënische pompverpakkingen.
Daarnaast is het een grote wens om nederlandstalige beschrijvingen op de producten te hebben.
Wij hebben goed geluisterd naar deze vragen en voor ons was dit een grote motivatie om CeeCee SkinCare op de markt te brengen.

De vertrouwde kwaliteit van Farmona gecombineerd met de moderne eisen van de nederlandse markt en bovendien exclusief bij de aangesloten salons.
Daarnaast hebben we nu de flexibiliteit om naast de bestaande en bekende producten ook een aantal kleine verpakkingen (30ml) voor de consument aan te bieden uit bijvoorbeeld de professionele Pure Icon dieptereinigingslijn of  het Retin Gold masker.

Om alles mooi te presenteren hebben we een luxe geschenkverpakking samengesteld welke in drie varianten beschikbaar is.
Een geschenk voor elke gelegenheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *